• BSRehau1
  • BSRehau1

REHAU Euro Design 60 - 3 camere

Tampalrie PVC Rehau Euro 60 - 3 camere    Cu suprafaţa netedă şi înclinaţiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 conferă un aspect estetic deosebit fiecărei case. Două rânduri de etanşări împiedică pătrunderea curentului, a prafului şi a apei, menţinînd un climat plăcut în locuinţă.

Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adâncime constructivă de 60 mm, ferestrele cu geam termopan - sau tripan - realizate din profile Euro Design 60, şi calitatea sigură a acestora, conving şi din punct de vedere economic. Bineînteles, Euro Design 60 respectă toate cerinţele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

 

    Caracteristici:

- Număr de camere: 3
- Izolare termică: Uf= 1,6 W/m²K
Fonoizolare: până la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719)
Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

    Avantaje:

Suprafeţe netede, uşor de întreţinut
Falt înclinat în rame pentru direcţionarea îmbunătaţită a apei şi facilitarea curăţării
Caracteristici statice optime datorită armăturilor cu adâncime mai mare
Armături identice în rame şi canaturi pentru o depozitare raţională
Opţional, garnituri coextrudate pentru un finisaj raţional
Ecologice, deci reciclabile
Durată lungă de viaţă, calitate bună şi uşurinţă la întreţinere

  Ferestrele dumneavoastră trebuie să vă bucure un timp îndelungat şi să nu vă dea mult de lucru. Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate doar la un nivel ridicat de calitate. În timp ele îşi menţin caracteristicile, iar suprafeţele netede le fac uşor de întreţinut. 

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai din materiale de foarte bună calitate şi cu maximă atenţie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii şi contribuie, pe termen lung, la menţinerea şi creşterea valorii casei dumneavoastră. Pentru ca nimic să nu vă tulbure liniştea chiar şi atunci când afară este zgomot puternic, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 au grijă ca în locuinţa dumneavoastră să fie linişte.  Pentru zonele cu surse de zgomot excesiv, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 pot fi adaptate la cerinţele dumneavoastra specifice, asigurînd o protecţie ce poate ajunge până la clasa 4. Astfel, confortul dumneavoastră este asigurat chiar şi în cel mai puternic zgomot.