• BSRehau1
  • BSRehau1

Euro Design 70 - 5 camere

Tamplarie PVC - REHAU Euro 70Investiţi mult în cămin şi doriţi ca acesta să corespundă dorinţelor dumneavoastră până la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 contribuie semnificativ la sentimentul plăcut pe care îl aveţi atunci când reveniţi acasă, mai ales dacă aveţi pretenţii deosebite în ceea ce priveşte design-ul. Diversitatea formelor, culorile disponibile (obţinute printr-un mod special de vopsire) şi canaturile cu design oferă o paletă largă de opţiuni.

 

 

      Caracteristici:

Adâncime constructivă: 70 mm / garnitură de contact
Număr de camere: 5
Izolare termică: Uf= 1,3 W/m²K
Fonoizolare: până la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719)
Protecţie antiefracţie: până la clasă de protecţie fonică 2 (DIN V 18054)
Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Avantaje:

ideale pentru case cu consum redus de energie
tehnologie cu 5 camere
pentru ferestre şi uşi de balcon
pentru construcţii de locuinţe de calitate superioară
Economie de energie prin izolare termică

    Cu ajutorul ferestrelor din profile REHAU Euro-Design 70 vă simţiţi protejaţi în locuinţa dumneavoastra chiar şi în anotimpul rece. Datorită unui coeficient de izolare termică foarte bun, căldura rămâne acolo unde trebuie: în interiorul casei dumneavoastră. Astfel puteţi să vă bucuraţi de confort termic şi de o factură mică la încălzire. Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuinţei şi pentru refacerea izolaţiei termice la renovarea clădirilor vechi.

    Protecţie împotriva pătrunderii prin efracţie pentru ca dumneavoastră să fiţi cât mai relaxat atunci când sunteţi acasă, dar şi în călătorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenţă la efracţie, în funcţie de necesităţi şi dorinţe. Întrucât majoritatea încercărilor de efracţie în România se produc la ferestre sau uşile balcoanelor, proiectarea individuală a acestora pentru împiedicarea pătrunderii în locuinţă este deosbit de importantă.  Diferitele sisteme de blocare, precum şi alte măsuri de siguranţă, permit stabilirea  în mod individual  a  gradului de protecţie necesar pentru fiecare fereastră din profile REHAU Euro-Design 70. Sistemul de siguranţă de bază: la ferestrele greu accesibile sistemul de siguranţă de bază este suficient. Clasa de rezistenţă WK1: pentru ferestre greu accesibile, protecţie de bază împotriva încercărilor de spargere prin forţa fizică (de exemplu lovire, împingere, acte de vandalism) este integrată şi protecţia împotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a răngii.  Clasa de rezistenţă WK2: pentru ferestre uşor accesibile, protecţia ferestrei este asigurată prin măsuri suplimentare pentru prevenirea pătrunderii infractorului de ocazie care ar încerca să spargă elementul constructiv respectiv, încuiat şi blocat, cu ajutorul unor scule simple (ca şurubelnţa, cleştii şi dălţile).