• BSRehau1
  • BSRehau1

Clima Design - 5 camere

Tamplarie PVC - Rehau Clima design - 6 camere    Adâncimea constructivă de 120 mm şi camerele cu grad înalt de izolare termică se combină în sistemul de profile REHAU Clima-Design pentru o soluţie certificată de ferestre pentru case pasive. Particularitatea definitorie a sistemului constă în configurarea ramei. În ciuda celor mai înalte exigenţe referitoare la izolare, se obţine un aspect atrăgător al unei ferestre tradiţionale.

 

 

    Caracteristici:

Adâncime constructivă: 86 mm / garnitură de contact
Număr de camere: 6
Izolare termică: Uf până la 1,1 W/m²K
Izolaţie fonică: până la SSK 4
Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 2
Permeabilitate aer: 4 (DIN EN 12207)
Etanşeitate la ploaia în averse: 9A (DIN EN 12208)

    Avantaje:

recomandat pentru casele cu consum redus de energie şi renovări cu eficienţă energetică
capacitate mare de etanşeitate la vânt şi ploaia în averse, datorită geometriei inteligente a profilelor şi armării cu oţel
calitate înaltă a materialelor şi a construcţiei, confirmată prin nenumărate teste de sarcină.
lăţime vizibilă de 115 mm pentru o iluminare optimă
adâncime mare a falţului, de 66 mm, pentru montarea de geam tripan
suprafeţe cu finisare High Definition: extrem de valoroase, cu o netezime la cel mai înalt grad şi, astfel, uşor de curăţat, ecologic, reciclabil

    Ferestre certificate pentru case pasive - soluții inovatoare de izolare termică. În ultima vreme se folosește tot mai mult termenul de casă pasivă. Acestea reprezintă urmașul casei cu consum redus de energie și a fost numită, de experții în construcții, casa viitorului. O casă pasivă prezintă uimitoarea calitate de a putea funcționa fără încălzire. Căldura soarelui, cea reziduală de la aparatele de uz casnic și cea emanată de locuitorii casei sunt surse suficiente pentru asigurarea cerințelor de căldură ale unei case pasive. Desigur, acoperișul, pereții și ferestrele trebuie să fie de o calitate deosebită și extrem de bine izolate. Pornind de la această necesitate a caselor viitorului, cercetătorii REHAU au dezvoltat noul profil cu izolare deosebită a ferestrelor REHAU Clima Design.

    Capacitatea excelentă de izolare face ca ferestrele termopan/tripan proiectate cu acest sistem de profil să fie perfect pentru clădirile vechi, superioare noi, case cu consum de energie redus și, mai presus de toate, case pasive. Prin acest sistem se fac economii importante de materii prime, costurile cu încălzirea sunt considerabil reduse și se protejează mediul înconjurător. Suplimentar, se deschid perspective ecologice prin circuitul de reciclare completă în timpul producției și, mai târziu de eliminare.