• BSlider5
  • BSlider2
  • BSlider8
  • BSlider9
  • BSlider3

Ferestre şi uşi

   Ferestre si usi - termopane si tamplarie pvc Termopan sau Tâmplărie PVC?

    Din dorința de a vă ajuta să faceti o alegere corectă asupra ferestrelor și ușilor din tâmplărie PVC cu geam termopan, de care aveți nevoie, în această secțiune a site-ului vă vom prezenta succint idei, informații și sfaturi ce, speram noi, vă vor fi de un real folos. După ce veți parcurge această pagină și vă veți familiariza cu noțiuni despre tâmplăria pvc și geamul termopan, vă invitam să accesați Calculatorul online pentru prețuri la termopane și să faceți o cerere personalizată de ofertă.

    Moștenit în România peste generații ca "geam termopan" sau mai simplu "termopan", sistemul German de ferestre și uși, este practic un ansamblu compus din trei componente ce au un rol deosebit de important pentru satisfacția dvs. în timpul utilizării ferestrelor sau ușilor. Acestea sunt:
1. tâmplăria PVC
2. geamul termopan
3. feroneria

    Vă invităm să urmați legăturile de mai sus pentru a afla mai multe informații despre fiecare dintre acestea. Pe lângă aceste componente, cand discutam de "termopan", chiar și în sensul mostenit, putem să luam în calcul și accesorile pervazglaf, mânere dar și auxiliare ale acestora: plase de insecte, rulourirolete și jaluzele.

Avantajele ferestrelor și ușilor din tâmplărie pvc cu geam termopan.

Când discutăm de confort, bineînteles că ne gândim la ce avantaje ne aduc aceste "geamuri termopan". 

Avantajele sunt multe, vă vom prezenta doar câteva dintre ele. În primul rând "geamul termopan" oferă caminului sau biroului dvs. o extraordinară barieră termică și fonică, mult superioară geamurilor obișnuite din tâmplărie de lemn sau aluminiu. În mod direct, acest lucru conduce la o reducere substanțială a costurilor de incălzire în anotimpul friguros dar și a celor de răcire, iar indirect la o crestere a confortului în căminul sau biroul dvs. La aceste două mari avantaje mai adaugam:

- întreținere foarte usoară,
- posibilitatea de execuție a unui design deosebit,
- este non-alergic pentru persoanele cu predispoziție la alergii,
- sunt ignifuge (nu întrețin arderea).
- rezistența sporită,
- durată foarte mare de viață a "termopanelor" (durata medie este de 50 ani!)

Toți acesti factori au facut ca în ultimii 30 ani tamplaria PVC cu geam termopan să cunoască o răspândire tot mai mare la nivel mondial, ceea ce confirmă că investițiile in geamurile si usile din tâmplărie PVC cu geam termopan sunt investiții fezabile.

    În speranța că informațiile oferite de Ideal PVC v-au lamurit în ceea ce se numeste traditional "geamul termopan" vă invităm să accesați în continuare calculatorul online de prețuri pentru ferestre și uși de unde puteți să faceți un calcul estimativ sau o cerere de ofertă personalizată.