• BSlider2
  • BSlider9
  • BSlider10
  • BSlider4
  • BSlider3

Plase de insecte

img_plaseinsecte.jpg

    Plasele contra insectelor sunt un accesoriu important pentru fiecare casă acestea reprezentând o necesitate pentru nopțile liniștite. Grație design-ului acestora, plasele contra insectelor se integrează perfect oricărui tip de fereastră sau ușă, fără a modifica aspectul fațadei. Plasele contra insectelor permit schimbul permanent de aer între interior și mediul înconjurator și nu scad vizibilitatea în afară. Plasele contra insecte se pot instala pe orice fel de tâmplărie, nouă sau veche, din aluminiu, PVC sau lemn. Echipând ferestrele și ușile dvs, cu plasele contra insectelor vă faceți viața mult mai confortabilă. 

Avantajele plaselor contra insectelor:

 - montare și demontare simplă
 - nu implică modificări ale ramei ferestrei
 - stabilitate datorită ramei din aluminiu
 - întreținere simplă

Tipuri de plase contra insectelor:

 - plase fixe - sunt fixate pe fereastra și nu se pot înlătura
 - plase cu balamale - sunt prinse în balamale pe fereastră, în anotimpul rece se pot înlătura
 - plase rulou – în anotimpul rece se pot rula în casetă fără a fi înlăturate de pe fereastră

    Plasele contra insectelor, sunt fabricate din profile speciale din aluminiu. Pentru o bună integrare în desig-nul casei dvs. acestea sunt disponibile în urmatoarele culori: maro, stejar auriu și alb. Sita folosită pentru plasele contra insectelor este confecționată din fibră de sticlă cu o rezistentă mare la rupere, rezistentă la foc și la razele ultraviolete. În funcție de tipul plasei, fixarea acestora se poate face prin montare pe tâmplăria ferestrei - în cazul plaselor contra insectelor de tip fixe și plaselor contra insectelor de tip rulou, cu ajutorul unor balamale - în cazul plaselor de insecte pe balama.

    O estimare de preț pentru plase contra insectelor pe balama sau plase contra insectelor tip rulou puteți să obțineți aici sau la numerele de telefon din secțiunea contact.

img_24h.png
 
Nou!
Plase de insecte în 24 de ore!